BENEFIETCONCERT 16 MAART

Trio Mandili uit Georgië

Sinds het begin van de oorlog kijken en luisteren we in onze zondagsvieringen tijdens de vredeswens naar deze drie zangeressen uit Georgië, het Trio Mandili. Hun gebed om vrede maakt grote indruk, wereldwijd. Hun bekommernis voor vrede is zeer concreet geworden in de hulporganisatie die ze hebben opgericht, Mandili Cares, om de vluchtelingen uit Oekraïne te helpen. Om hiervoor geld in te zamelen, brengen ze met hun volksmuziek concerten in heel Europa.

Op donderdag 16 maart komt Trio Mandili naar België voor een uitzonderlijk concert in onze Sint-Servaaskerk om 20 uur. Het wordt een benefietconcert, en de volledige opbrengst is bestemd voor hun werk voor de Oekraïense vluchtelingen. De toegangsprijs is 25 euro, maar u mag natuurlijk meer geven, hebben ze laten weten. Vluchtelingen uit Oekraïne die hier verblijven mogen het concert gratis bijwonen.

In Georgië is Trio Mandili zeer populair, maar ook in het buitenland hebben hun vrolijke liedjes veel succes. Ze zijn een enthousiaste reclame voor de opgewekte en levendige volkscultuur in de landen van Oost-Europa.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *